On sale

All sale products
PrestaShop

Producten

Welkom op onze webshop.
Neem gerust een kijkje!
Verzending binnen België is gratis bij een aankoop vanaf 40€.

Producten

Avent: Tepelbeschermers

Niets pijnlijker dan borstvoeding geven wanneer je last hebt van kloofjes of gevoelige tepels. Deze tepelhoedjes van Avent maken van elk borstvoedingsmoment terug een plezier.

€ 10,95

Avent: Zuigspenen 1g...

De ideale speen voor kindjes die vanaf de geboorte flesvoeding krijgen. Deze speen zorgt voor de ideale stroomsnelheid van de melk voor pasgeborenen.

De ideale start dus voor jouw kleine wonder.

€ 7,36

Avent: Melkpoederverdeeldoos

Dit melkpoederverdeeldoosje is superhandig voor onderweg of wanneer je kleine wondertje naar de opvang gaat. Neem je fles met de juiste hoeveelheid water mee, samen met het correcte aantal schepjes melkpoeder in de verdeeldoos. Op deze manier kunt u de flesvoeding overal op een correcte en hygiënische manier bereiden.

Onmisbaar in uw babyuitzet dus!

€ 9,04

Avent: Zuigspenen variabel

Bepaal zelf de  toevoersnelheid van de melk met deze variabele speen van Avent. De streepjes op de spenen bepalen of je uw kindje traag, gemiddeld of sneller laat drinken.

Deze speen is ook ideaal voor dikkere vloeistoffen.

€ 7,50

Avent: Starter set classic

Deze handige set van Phillips Avent bestaat uit 4 Classic+ voedingsflessen ( 2 x 125 ml en 2 x 260 ml ), een fles- en speenborstel en een witte transparante fopspeen voor baby's van 0-6 maanden.

€ 42,99

Avent: Babyfoon SCD506

Met deze babyfoon creeër je zowel voor jezelf als ouder, als voor uw baby een veilig gevoel. Als ouder hoor en zie je door het perfect helder geluid en de geluidsniveaulampjes of je baby geluid maakt. Het kalmerend en rustgevend nachtlampje in combinatie met de zachte slaapliedjes zorgen voor een zalige slaapomgeving.

Hou bovendien contact met uw kindje door de handige terugspreekfunctie.

€ 98,99

Avent:...

Vraag het iedereen die borstvoeding gegeven heeft. Iedereen zal wel eens midden in de nacht wakker geworden zijn met een met melk doorweekte pyjama. Deze nachtcompressen van Avent bieden de hele nacht bescherming tijdens het liggen. Op deze manier hebben ook de mama's droge nachten!

€ 8,28

Avent: Via natural set...

Deze voedingsbekers zijn echt super! Bewaar je zelfgemaakte groentenpapjes in de koelkast of diepvries. Warm ze op in de magnetron of flessenverwarmer en stop ze daarna gewoon in de vaatwas. Handig toch?

€ 11,00

Avent: Natural zuigspeen 3g

Wanneer uw baby 3 maanden oud is kan u overgaan op een normale speen. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigspeen 4g

Naarnate uw baby groeit, gaat hij ook wat sneller drinken. De snelle speen van Avent voldoet volledig aan deze behoefte. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigspeen...

Met de variabele spenen van de Avent Natural collectie bepaalt u zelf de drinksnelheid van uw baby. Hou de gewenste stand onder het neusje van uw baby, en de drinksnelheid wordt aangepast. Deze speen is ook ideaal voor het drinken van dikkere vloeistoffen. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigspeen...

De ideale speen voor het drinken van dikkere vloeistoffen zoals ingedikte melkvoeding of soep. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigfles 125ml

Wenst u fles- en borstvoeding te combineren? Dan zijn de Natural voedingsflessen van Avent ideaal. Dankzij hun borstvormige spenen, schakelt uw baby moeiteloos over van borst naar fles.

€ 9,99

Avent: Natural zuigfles 260ml

Wenst u fles- en borstvoeding te combineren? Dan zijn de Natural voedingsflessen van Avent ideaal. Dankzij hun borstvormige spenen, schakelt uw baby moeiteloos over van borst naar fles.

€ 11,99

Avent: Zachte...

Dit was het lievelingslepeltje van mijn zoonte Jef. Het lepeltje zelf is relatief klein (wel lange steel) waardoor zelfs bij het eerste groentepapje het happen probleemloos verliep.

Deze lepeltjes hebben ook een schitterende kwaliteit. Na 2 jaar ziet het lepeltje er nog steeds als nieuw uit!

€ 7,40

Avent: Via natural hapjesset

Als zelf beiden mama van 2 kindjes waren deze potjes onze beste vriend. Ideaal om voeding in te vriezen en op te warmen in de magnetron. En nadien stop je ze gewoon in de vaatwas. Handig toch?

€ 38,00

Avent: Grown up cup rood

Drinken zonder te knoeien!

Drinken langs de rand van de beker. Eenvoudig om te schakelen naar grote-mensenbekers.
Hygiënisch deksel - ideaal voor thuis en onderweg.
Eenvoudig schoon te maken - kan gesteriliseerd worden.
Ventiel om sneller te drinken - ideaal voor opgroeiende peuters.
€ 13,28

Avent: Steamer 4-in-1

Tijd winnen is zeer belangrijk voor drukbezette, jonge ouders. 

De stoomkoker-mixer 4-in-1 van Philips AVENT ontdooit, kookt, warmt op en mixt!
  • Ontdooit, stoomt, verwarmt en mixt
  • Kom van 1000 ml: bereid 4 maaltijden in een keer
  • Mixt vlees, vis, groenten en fruit
  • Met receptenboekje, app voor smartphone of tablet, 1 bewaarpotje en spatel.
€ 164,99

Avent: Digitale...

Misschien ben je zelf wel fan van een lekker warm bad of een hete douche? Wat voor jou als aangenaam kan aanvoelen, is voor de tere babyhuid misschien wel te warm.

Speel op zeker met deze mooie thermometer van Avent. Bovendien kunnen de kindjes er ook heel fijn mee spelen. Mooi meegenomen toch?

€ 24,26

Muggenstekker

Muggenbeten kunnen voor kleine kinderen heel vervelend zijn. Bescherm uw kindje vanaf de geboorte tegen die vervelende muggenbeten met deze muggenstekker van Alecto. Deze werkt zonder chemische middelen, waardoor hij volkomen veilig is voor uw kleine spruit.

€ 5,90

Alecto: Babylistner

Niets leuker dan luisteren naar de hartslag en bewegingen van uw toekomstig kindje.

Met deze babylistner van Alecto kan iedereen meegenieten van dat kleine groeiende wonder. Niet alleen uw partner, maar wat zullen grote broer of zus trots zijn dat ze het hartje van hun toekomstig broertje/zusje gehoord hebben. Om van oma en opa nog maar te zwijgen!

€ 59,95

Avent: Microgolfsterilisator

Flesjes afwassen, afdrogen met een propere handdoek en nadien stereliseren in deze super handige microgolfsterelisator van Avent!

Stereliseer uw flessen en spenen de eerste 6 maanden na ieder gebruik. Vanaf 6 maanden volstaat het dit 1 maal in de week te doen.

€ 32,95

High end flesverwarmer

Deze flesverwarmer van Avent zorgt voor een gelijkmatige opwarming van de melk, door de melk te laten circuleren tijdens het opwarmen.

Ook bij het opwarmen van moedermelk is deze flesverwarmer ideaal.

€ 69,99

Babyfoon Avent SCD565

Met deze babyfoon hoor en zie je niet alleen dat uw baby wakker is, maar kun je ook vanop afstand met uw kindje communiceren. Dankzij het nachtlampje en de slaapliedjes valt uw kindje in een zalige slaap.

€ 114,99