On sale

All sale products
PrestaShop

Flesvoeding

Flesvoeding

Avent: Zuigspenen 1g...

De ideale speen voor kindjes die vanaf de geboorte flesvoeding krijgen. Deze speen zorgt voor de ideale stroomsnelheid van de melk voor pasgeborenen.

De ideale start dus voor jouw kleine wonder.

€ 7,36

Avent: Melkpoederverdeeldoos

Dit melkpoederverdeeldoosje is superhandig voor onderweg of wanneer je kleine wondertje naar de opvang gaat. Neem je fles met de juiste hoeveelheid water mee, samen met het correcte aantal schepjes melkpoeder in de verdeeldoos. Op deze manier kunt u de flesvoeding overal op een correcte en hygiënische manier bereiden.

Onmisbaar in uw babyuitzet dus!

€ 9,04

Avent: Zuigspenen variabel

Bepaal zelf de  toevoersnelheid van de melk met deze variabele speen van Avent. De streepjes op de spenen bepalen of je uw kindje traag, gemiddeld of sneller laat drinken.

Deze speen is ook ideaal voor dikkere vloeistoffen.

€ 7,50

Avent: Starter set classic

Deze handige set van Phillips Avent bestaat uit 4 Classic+ voedingsflessen ( 2 x 125 ml en 2 x 260 ml ), een fles- en speenborstel en een witte transparante fopspeen voor baby's van 0-6 maanden.

€ 42,99

Avent: Natural zuigspeen 3g

Wanneer uw baby 3 maanden oud is kan u overgaan op een normale speen. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigspeen 4g

Naarnate uw baby groeit, gaat hij ook wat sneller drinken. De snelle speen van Avent voldoet volledig aan deze behoefte. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigspeen...

Met de variabele spenen van de Avent Natural collectie bepaalt u zelf de drinksnelheid van uw baby. Hou de gewenste stand onder het neusje van uw baby, en de drinksnelheid wordt aangepast. Deze speen is ook ideaal voor het drinken van dikkere vloeistoffen. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigspeen...

De ideale speen voor het drinken van dikkere vloeistoffen zoals ingedikte melkvoeding of soep. De spenen van de Avent Natural collectie zijn door hun unieke ontwerp ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.

€ 6,99

Avent: Natural zuigfles 125ml

Wenst u fles- en borstvoeding te combineren? Dan zijn de Natural voedingsflessen van Avent ideaal. Dankzij hun borstvormige spenen, schakelt uw baby moeiteloos over van borst naar fles.

€ 9,99

Avent: Natural zuigfles 260ml

Wenst u fles- en borstvoeding te combineren? Dan zijn de Natural voedingsflessen van Avent ideaal. Dankzij hun borstvormige spenen, schakelt uw baby moeiteloos over van borst naar fles.

€ 11,99

Avent: Microgolfsterilisator

Flesjes afwassen, afdrogen met een propere handdoek en nadien stereliseren in deze super handige microgolfsterelisator van Avent!

Stereliseer uw flessen en spenen de eerste 6 maanden na ieder gebruik. Vanaf 6 maanden volstaat het dit 1 maal in de week te doen.

€ 32,95

High end flesverwarmer

Deze flesverwarmer van Avent zorgt voor een gelijkmatige opwarming van de melk, door de melk te laten circuleren tijdens het opwarmen.

Ook bij het opwarmen van moedermelk is deze flesverwarmer ideaal.

€ 69,99

Flesborstel met zuignap

Reinig papflesjes en spenen sneller en makkelijker met de flessenborstel met kleinere speenborstel van Nûby™.

Samengevat
  • Speenborsteltje in handgreep
  • Zachte handgreep
  • Borstelharen uit zachte en duurzame nylon voor snellere en makkelijkere reiniging
  • Zuignap
€ 9,90

flessen droogrek

Het droogrek voor flesjes en spenen van Nûby™ Natural Touch™ is een handige oplossing voor het drogen van flesjes, spenen, fopspenen en andere kleine onderdelen. 

€ 17,99