On sale

All sale products
PrestaShop

Uitstapje

Uitstapje

Avent: Zachte...

Dit was het lievelingslepeltje van mijn zoonte Jef. Het lepeltje zelf is relatief klein (wel lange steel) waardoor zelfs bij het eerste groentepapje het happen probleemloos verliep.

Deze lepeltjes hebben ook een schitterende kwaliteit. Na 2 jaar ziet het lepeltje er nog steeds als nieuw uit!

€ 7,40

Nuna - PIPAFIX

Vader of moeder zijn betekent keuzes maken, maar slim en veilig beginnen vanaf de geboorte is logisch. Daarom hebben we onze super veilige ISOFIX base verbeterd om nog veelzijdiger te worden. We introduceren de PIPAFIX, zodat u de beste PIPA combinatie kunt kiezen voor uw gezin. 

€ 119,00

Recaro - Easylife cupholder

Cuphouder voor de Recaro easylife. Deze cuphouder kan gemakkelijk aan het frame van de Recaro easylife bevestigd worden, zonder een belemmering te vormen voor het opvouwen van de kinderwagen.

€ 19,95

Air mesh hoes Guardia

Deze omkeerbare cover creërt een leuke zitplaats op warme dagen. De hoes beschermt ook tegen vuil, absorbeert zweet en vuil en kan gemakkelijk gewassen worden.

€ 39,95

Nuby: Besteksetje in...

Op zoek naar een stevig bestekje voor jouw peuters om hygiënisch buitenshuis te kunnen meenemen? Dan is deze Nûby™-set van 4 lepels en vorkjes in een handig reisetui vast wat jij zoekt.

€ 7,50

Kinderwagen Elodie Details...

Wie zegt dat een gebruiksvriendelijke kinderwagen niet stijlvol kan zijn?
Bereid je maar voor op enkele jaloerse blikken wanneer je met deze prachtige compacte kinderwagen van Elodie Details door de straten flaneert.

€ 299,00