On sale

All sale products
PrestaShop

Verzorging

Verzorging

Avent: Tepelbeschermers

Niets pijnlijker dan borstvoeding geven wanneer je last hebt van kloofjes of gevoelige tepels. Deze tepelhoedjes van Avent maken van elk borstvoedingsmoment terug een plezier.

€ 10,95

Avent: Digitale...

Misschien ben je zelf wel fan van een lekker warm bad of een hete douche? Wat voor jou als aangenaam kan aanvoelen, is voor de tere babyhuid misschien wel te warm.

Speel op zeker met deze mooie thermometer van Avent. Bovendien kunnen de kindjes er ook heel fijn mee spelen. Mooi meegenomen toch?

€ 24,26

Alecto: Babylistner

Niets leuker dan luisteren naar de hartslag en bewegingen van uw toekomstig kindje.

Met deze babylistner van Alecto kan iedereen meegenieten van dat kleine groeiende wonder. Niet alleen uw partner, maar wat zullen grote broer of zus trots zijn dat ze het hartje van hun toekomstig broertje/zusje gehoord hebben. Om van oma en opa nog maar te zwijgen!

€ 59,95

Vloeibaar babypoeder

Het vloeibaar babypoeder van Nûby™ Citroganix™ is heel gemakkelijk aan te brengen. Het droogt op tot poeder van zodra het op de huid wordt aangebracht. 

€ 8,29

Manicure set

Je baby’s nageltjes goed verzorgen is een must voor zijn gezondheid en veiligheid. Deze nagelverzorgingsset helpt je te voorkomen dat je baby zich krabt of pijn doet door te lange nagels. 

€ 7,50

Nuby: silicone...

Tijdens de periode van borstvoeding zijn moeder en kind sterk op elkaar aangewezen. Om zoveel mogelijk comfort te bieden stelt Nûby™ Natural Touch™ deze set van 2 tepelbeschermers voor. 

€ 6,97

Digitale badthermometer...

Met de digitale bad- en kamerthermometer kun je handig de ideale temperatuur van het bad of de kamer van je baby meten. Je baby voelt zich het aangenaamst in bad als het water tussen 36,5 en 38 °C is. Een temperatuur van 39 °C en hoger is te heet en je baby zou zich kunnen branden! Als je baby moet slapen is een kamertemperatuur van ongeveer 18 °C voor je baby het aangenaamst.

€ 24,26

Luieremmer Korbell 16l white

Vermijd onaangename luiergeur in huis met deze handige luier-pedaalemmer van Korbell. Die verpakt luiers hygiënisch voor je, zonder verspilling.

Door z'n dubbele, hermetische sluiting krijgen vervelende geurtjes geen kans op ontsnappen. Inhoud: 16 l. 
Bij de luieremmer is 1 navulpak inbegrepen.

€ 19,95