On sale

All sale products
PrestaShop

Verzorgingsproducten baby

Verzorgingsproducten baby

Billendoekjes

De billendoekjes van Nûby™ Citroganix™ hydrateren, verzachten en beschermen tegen bacteriën die rode billetjes veroorzaken dankzij hun antibacteriële eigenschappen.  

€ 4,99

Tandgel

De volledig natuurlijke tandgel van Nûby™ Citroganix™ is te gebruiken bij doorkomende tanden en beschermt tegen bacteriën die tandbederf veroorzaken. 

€ 4,59

Tand- en tandvleesgel

De volledig natuurlijke tand- en tandvleesreiniger is speciaal ontworpen om de tandjes en het tandvlees van baby’s tussen 4 en 24 maanden veilig schoon te maken. 

€ 6,19

Vloeibaar babypoeder

Het vloeibaar babypoeder van Nûby™ Citroganix™ is heel gemakkelijk aan te brengen. Het droogt op tot poeder van zodra het op de huid wordt aangebracht. 

€ 8,29

Manicure set

Je baby’s nageltjes goed verzorgen is een must voor zijn gezondheid en veiligheid. Deze nagelverzorgingsset helpt je te voorkomen dat je baby zich krabt of pijn doet door te lange nagels. 

€ 7,50

Parfum meisjes

  • laag alcoholgehalte: veilig voor je baby en zijn spulletjes;
  • fruitige geur van oranjebloesem;
  • laat geen vlekken op kleding achter; 
€ 23,95

Neuspeertje

Dit handige peertje verlicht onmiddelijk neusverstoppingen bij zuigelingen door middel van aspiratie, de aanbevolen methode door pediaters.

€ 5,48

Tandenborstelset 3m+

Deze set met drie verschillende tandenborstels bevordert een vroegtijdige ontwikkeling van een goede tandhygiëne bij je baby. Nûby™ vindt de orale ontwikkeling van je kindje één van de belangrijkste aandachtspunten.

€ 8,78