On sale

All sale products
PrestaShop

Slaapkamers

Slaapkamers

Childhome: RETRO RIO WHITE...

Het Retro Rio White babybed (60x120cm) is een modern, wit babybedje met een stoer karakter. De poten zijn in massief hout en geven het bedje een unieke toets. Wat het nog unieker maakt; het voeteinde.

€ 445,00

Childhome: RETRO RIO WHITE...

De Retro Rio White commode met 3 lades en verzorgingsunit heeft een modern design met een stoere toets. De schuine, bruine poten geven de kast een speels en uniek karakter. De commode heeft ook nog een extra hanggedeelte.

€ 599,00

Childhome: IRONWOOD WHITE...

De Ironwood White 2-deurskast heeft een wit, strak en tijdloos design. De kast heeft een hang- en leggedeelte. De deuren zijn voorzien van softclose geleiders. De poten en de handvaten geven de kast een hippe en unieke toets.

€ 489,00

Childhome: IRONWOOD ASHEN...

De Ironwood Ashen 2-deurskast heeft een strak en tijdloos design. De kast heeft een hang- en leggedeelte. De deuren zijn voorzien van softclose geleiders. De poten en de handvaten geven de kast een hippe en unieke toets.

€ 489,00

Childhome: QUADRO WHITE...

Het Quadro White wandrek bestaat uit een legplank en 5 kledinghangers. 

Perfect om de babykamer compleet te maken en extra bergruimte te creëren.


AFMETINGEN: 100 x 18 x 25 cm 
EN-NORM : 
MATERIAAL : MDF - Meubelplaat
ONDERHOUD : Reinig met vochtige doek

€ 75,00

Childhome: UNION MARIN KAST...

De Union Marin 2-deurs kast heeft een modern design met een stoere toets. De schuine, donkerblauwe pootjes en de originele, leren lusjes die fungeren als handvaten geven de kast een speels en uniek karakter.

€ 500,00