On sale

All sale products
PrestaShop

Dagelijks

Dagelijks

Subcategorieën

Muggenstekker

Muggenbeten kunnen voor kleine kinderen heel vervelend zijn. Bescherm uw kindje vanaf de geboorte tegen die vervelende muggenbeten met deze muggenstekker van Alecto. Deze werkt zonder chemische middelen, waardoor hij volkomen veilig is voor uw kleine spruit.

€ 5,90

Comfort buddies

De comfort buddies van Peppa zijn guitige knuffeldoekjes voor aan een speentje. De grappige vriendjes, sappige appel en vrolijk gekleurde bloem zijn heerlijk zacht en gemaakt van biologisch katoen.

€ 7,95

Tipi tent grijs wit streepjes

Droomt jouw kleine kapoen van een leven als indiaan? Dat kan! De tipi tent van Childhome is een hip item dat je overal in huis kan plaatsen en met haar speelse karakter een blikvanger is in ieder interieur. Deze must-have creëert een dromerige speelplek

voor je kind en de speelse grijs-witte strepen en het moderne grijs-witte zigzag patroon passen gegarandeerd in de kinderkamer.
€ 89,95

Musical toy elphee, grey

Trek aan het olifantje zijn staartje om het muziekje te beluisteren.

Kleur: wit + grijs
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijdscategorie: 0m+
Reinigen met vochtige doek
€ 24,95

Speelketting

Gevoelig tandvlees kan je baby vele ongemakjes bezorgen. De Twista™ bijtketting vermindert de pijn van uitkomende tanden en stimuleert de hand-oog coördinatie van je kind. 

€ 10,43

Harde/Zachte bijtring:...

Deze drie leuke figuren staan klaar om je baby’s pijn te verzachten wanneer z’n tanden uitkomen. De meerdere bijtoppervlakken stimuleren de lippen en tong voor een gezonde orale ontwikkeling.

€ 5,99

Tipi tent dreamy tipi

Droomt jouw kleine kapoen van een leven als indiaan? Dat kan! De tipi tent van Childhome is een hip item dat je overal in huis kan plaatsen en met haar speelse karakter een blikvanger is in ieder interieur. Deze must-have creëert een dromerige speelplek voor je kind en de speelse"Dreamy Tipi"patroon past gegarandeerd in de kinderkamer. 

€ 89,95