On sale

All sale products
PrestaShop

Voorbeeld Geboortelijst voor Arthur

Voorbeeld Geboortelijst voor Arthur

Avent: Melkpoederverdeeldoos

Dit melkpoederverdeeldoosje is superhandig voor onderweg of wanneer je kleine wondertje naar de opvang gaat. Neem je fles met de juiste hoeveelheid water mee, samen met het correcte aantal schepjes melkpoeder in de verdeeldoos. Op deze manier kunt u de flesvoeding overal op een correcte en hygiënische manier bereiden.

Onmisbaar in uw babyuitzet dus!

€ 9,04

Avent: Via natural hapjesset

Als zelf beiden mama van 2 kindjes waren deze potjes onze beste vriend. Ideaal om voeding in te vriezen en op te warmen in de magnetron. En nadien stop je ze gewoon in de vaatwas. Handig toch?

€ 38,00

Done by deer:...

Bord met 4 compartimenten, waaronder 1 compartiment geschikt voor het plaatsen van een drinkbeker

Kleur: licht blauw
Materiaal: 100% melamine
Vaatwasbestendig, niet geschikt voor microgolfoven
€ 9,95

Jollein - Slab waterproof...

Handige slab uit de Basic Care collectie van Jollein. Dankzij de waterdichte achterkant blijven de kleertjes van de kleintje droog en schoon tijdens het eten en drinken. Gemaakt van extra zachte badstof en met een klittenband sluiting.

€ 3,95

Vrachtwagen SKU 1000171

vrachtwagen

Blue | SKU 1000171

BLOCK SORTER TRUCK BLUE

Blue wooden truck that is both a nice toy truck and a shape sorter at the same time. The truck comes with 6 blocks in various shapes and colours. To play with shape sorters helps the child develop their logical thinking, fine motor skills, and to recognise different geometrical shapes.

€ 48,00